a l g e m e n e  v o o r w a a r d e n

Prijzen en bestelinformatie

De prijzen genoemd in de offerte zijn exclusief 21% btw en exclusief verzendkosten. Plaats je een bestelling, dan ontvang je de factuur per mail. Zodra ik het totaalbedrag heb ontvangen, plan ik de opdracht in. Deze prijslijst is geldig voor het onderhavige jaar. Elk jaar behoudt De kartonnerie het recht voor de prijzen te verhogen conform de jaarlijkse inflatiecorrectie.

 

Verzending en verzendkosten

Je bestelling wordt verstuurd via PostNL op basis van hun tarieven. Wil je dat ik je bestelling aangetekend verstuur, geef ik dan even door. De verzendkosten worden op de factuur vermeld. De verzending van je bestelling vindt plaats onder volledige verantwoordelijkheid van PostNL. Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending is De kartonnerie niet aansprakelijk. Het persoonlijk afhalen van je bestelling is ook mogelijk (op afspraak).

 

Wijzigen bestelling

Indien je een geplaatste bestelling geheel of gedeeltelijk wilt wijzigen, dan kan het zijn dat de daarvoor gemaakte kosten in rekening worden gebracht. Dit zal per bestelling worden bekeken.

 

Garantievoorwaarden

De producten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle normen en eisen die daaraan, bij normaal gebruik, kunnen worden gesteld. Wanneer onverhoopt toch blijkt dat de bestelling niet voldoet aan deze normen en eisen, dan draagt De kartonnerie binnen redelijke termijn zorg voor een gepaste oplossing.

 

Klachten

Het kan voorkomen dat je een klacht hebt over de bestelling. Stuur dan een mailtje naar info@dekartonnerie.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op, zodat we de klacht hopelijk snel en naar tevredenheid kunnen afhandelen.

 

Copyright

De inhoud van deze website, zoals tekst, afbeeldingen, logo's, is eigendom van De kartonnerie en is beschermd. Alle afbeeldingen zijn eigendom van De kartonnerie of betrokken fotografen mogen niet gebruikt worden zonder toestemming van De kartonnerie.

 

Website & social media

Nadat ik een product heb gemaakt, maak ik enkele foto’s die ik plaats op mijn website en/of Instagram. Ik gebruik deze foto’s tevens voor promotiedoeleinden. Heb je hier bezwaren tegen, laat dit dan even weten. Ik vind het natuurlijk ook leuk als mijn producten door jou worden gepromoot met vermelding van mijn naam!

 

Privacy

Jouw privacy is erg belangrijk. Daarom behandel ik alle persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk. Ik gebruik deze informatie alleen om je opdracht zo goed en snel mogelijk te leveren. Ik lever onder geen enkele voorwaarde persoonlijke informatie aan derden.